Kreu2022-02-15T09:30:22+00:00

Historiku

“Unioni Financiar Prishtinë (UFP)” Agjent i Western Union Financial Services Inc për Kosovën ofron shërbimin Western Union transfer parash dhe shërbimin arkëtime dhe pagesa në më shumë se 170 lokacione në gjithë Kosovën prej vitit 2000. UFP, në qershor 2020, u pajis me Licencën e re nga Banka Qendrore si emetues i parasë elektronike.
UFP, si emetues i parasë elektronike, zgjodhi produktin kartelë prepaid Upay Card për të dalë në treg dhe për të plotësuar kërkesën e klientëve për shërbime shtesë. UFP ka kryer investimin tjetër të Licencimit dhe Certifikimit në MasterCard me të drejta të plota, në mënyrë që të ketë mundësinë të lëshojë në përdorim një kartë që pranohet në çdo Terminal në Kosovë dhe jashtë saj.

MasterCard miratoi Licencën në kuadër të performancës së mirë që ka rrjeti Unionnet me të gjitha agjencitë e tij. Unioni Financiar Prishtinë për momentin gëzon ekskluzivitetin e lëshimit të MasterCard Prepaid në Kosovë.

Çfarë është Kartela Prepaid?

Kartela prepaid /me parapagim funksionon pa një llogari bankare. Mjetet deponohen direkt në kartelë.

Lëshohet për kategori të ndryshme klientësh

Mundësohet lëshimi në programe të ndryshme për segmente të ndryshme,

nga fëmijët tek skemat sociale dhe pensionale.

Lëshohet lehtësisht

Kartela lëshohet lehtësisht, pa qenë nevoja të plotësohen kushtet paraprake,

përveç atyre bazë të përcaktuara nga AML.

Funksion debit kartele

Kartela vjen me 0.00 balancë dhe për ta shfrytëzuar duhet që më parë të

kryhet mbushja apo deponimi i mjeteve.

Përdorim pa kufizime

Kartela mundëson të gjitha shërbimet e transaksioneve që mundësohen nga

MasterCard, njëlloj si një Kartelë Debiti apo Krediti.

Si mund të marr Upay Card?

Përfitimet nga kartela

FAQ

KONTAKTO

Si mund të aplikoni për Upay?2021-09-22T13:49:01+00:00

Aplikim i lehtë në të gjithë rrjetin e agjencive Unionnet & Western Union, pa llogari bankare.

Mund të aplikoni vetëm me një dokument të vlefshëm identifikimi dhe një faturë utilitare (energji, ujë…)

Kush mund të aplikoje?2021-09-14T11:26:57+00:00

Adoleshentë që kanë mbyshur 16 vjeç.
Të gjithë të apasionuarit pas udhëtimit.
Të gjithë që duan të blejnë online.

Pse duhet të zgjedhësh Kartelën me Parapagim?2021-09-17T12:04:32+00:00

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerje në çdo POS brenda dhe jashtë Kosovës.

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerjet online brenda dhe jashtë Kosovës.

 

  Title

  Top Sliding Bar

  This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

  Recent Tweets

  Newsletter

  Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!

  Go to Top