Classic Home2021-09-24T09:15:17+00:00

Historiku

“Unioni Financiar Prishtinë (UFP)” Agjent i Western Union Financial Services Inc. për Kosovën, ofron shërbimin Western Union transfertë parash dhe shërbimin Arkëtim Pagesave në më se 170 lokacione në të gjithë Kosovën, që prej vitit 2000.

Në Qershor 2020, “Unioni Financiar Prishtinë” u licencua nga Banka Qendrore e Kosovës edhe me veprimtarinë financiare Emetimi i Parasë Elektronike.

“Unioni Financiar Prishtinë”, si emetues i parasë elektronike, ofron produktin kartelë me parapagim Upay Card MasterCard për të plotësuar nevojat e klientëve për shërbime shtesë. ‘’Unioni Financiar Prishtinë” është licensuar dhe certifikuar nga MasterCard për të lëshuar për përdorim kartela që pranohen në çdo terminal MasterCard në Kosovë dhe jashtë saj.

Çfarë është Kartela Prepaid?

Kartela prepaid /me parapagim funksionon pa një llogari bankare. Mjetet deponohen direkt në kartelë.

Kartela UpayCard për çdo ditë

Për të gjithë ata që preferojnë të blejnë me kartelë në vend të blerjeve me cash.
Blini dhe fitoni me UPAY card!

Përdorimi i UPAY card

Nuk është një kartë krediti ose debiti, është një kartelë me parapagim UPAY card.
Rimbushni dhe paguani sa dëshironi.

Lëshohet lehtësisht

Aplikoni dhe pajisuni shpejt dhe lehtë në çdo agjenci Western Union – Unionnet në Kosovë.

Përdorim pa kufizime

Kartela UPAY card mundëson të gjitha pagesat në POS dhe ONLINE kudo në botë ku pranohet Mastercard.

Si mund të marr Upay Card?

1. Apliko

Aplikim i lehtë në rrjetin e gjerë të Agjencive Unionnet Western Union,vetëm me letërnjoftim, pa llogari bankare.

2. Merr kartelën

Ju mund të merrni kartelën në agjencinë që ju keni aplikuar.

Ju pranoni SMS në mobilin tuaj në momentin që kartela është e gatshme.

3. Rimbush dhe aktivizo kartelën

Për të aktivizuar dhe përdorur kartelën ju duhet të kryeni rimbushjen apo deponimin e mjeteve në kartelë në një nga agjensionet Unionnet Western Union

4. Blej kudo dhe kurdo

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerje në çdo POS si dhe për blerjet online brenda dhe jashtë Kosovës.

Blerje të sigurta me 3D Secure MasterCard SmartCode. Për çdo përdorim të kartelës ju do të keni informacionin me sms në kohë reale.

5.Më shumë vlerë për paratë tuaja
Përmes blerjeve me UPAY card ju do të përfitoni bonus (cash back).

Sa më shumë paguani me Upay card aq më shumë mundësi keni për të përfituar nga blerjet tuaja.

Përfitimet nga kartela

FAQ

KONTAKTO

Si mund të aplikoni për Upay?2021-09-22T13:49:01+00:00

Aplikim i lehtë në të gjithë rrjetin e agjencive Unionnet & Western Union, pa llogari bankare.

Mund të aplikoni vetëm me një dokument të vlefshëm identifikimi dhe një faturë utilitare (energji, ujë…)

Kush mund të aplikoje?2021-09-14T11:26:57+00:00

Adoleshentë që kanë mbyshur 16 vjeç.
Të gjithë të apasionuarit pas udhëtimit.
Të gjithë që duan të blejnë online.

Pse duhet të zgjedhësh Kartelën me Parapagim?2021-09-17T12:04:32+00:00

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerje në çdo POS brenda dhe jashtë Kosovës.

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerjet online brenda dhe jashtë Kosovës.

 

  Title

  Top Sliding Bar

  This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

  Recent Tweets

  Newsletter

  Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!

  Go to Top