Corporate FAQ

We Have The Best Support Around

Corporate FAQ2016-02-27T23:09:13+00:00
Si mund të aplikoni për Upay?2021-09-22T13:49:01+00:00

Aplikim i lehtë në të gjithë rrjetin e agjencive Unionnet & Western Union, pa llogari bankare.

Mund të aplikoni vetëm me një dokument të vlefshëm identifikimi dhe një faturë utilitare (energji, ujë…)

Kush mund të aplikoje?2021-09-14T11:26:57+00:00

Adoleshentë që kanë mbyshur 16 vjeç.
Të gjithë të apasionuarit pas udhëtimit.
Të gjithë që duan të blejnë online.

Pse duhet të zgjedhësh Kartelën me Parapagim?2021-09-17T12:04:32+00:00

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerje në çdo POS brenda dhe jashtë Kosovës.

Kartela UPay me parapagim mund të përdoret për blerjet online brenda dhe jashtë Kosovës.

 

Title

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!
Go to Top